2011 m. rugsėjo 8 d., ketvirtadienis

Kaip V. Laučius ant liaudies varė

Saldafoninis apžvalgininkas (saldafonas tai stuobrys, žinantis tik keliolika rikiuotės komadų, šventai įsitikinęs jo daromos pareigos šventumu, ir iki idiotizmo darantis viską taip, kaip parašyta ustave) vakar vėl atsiskleidė savo pareigą „šventą“ vykdydamas.

Kadangi 95% liaudies toliau antraštės DELFI portale skaityt nesivargina ir tiesiai į komentarų skyrelį pablevyzgoti renkasi, teko apžvalgininkui visą išmonę pavadinime į aštuonių žodžių „garso kąsnį“ suspausti.

„R. Paksas priklauso liaudžiai. Tu jai taip pat priklausai“ – išspiegė rašeiva. 

Ką gi,verčiam rašliavą į suprantamą kalbą. 

Žinia, kad yra tik dvi partijos ant šio svieto. Viena – tai liaudis, antra - tai grupė draugų kurie tą liaudį valdo. 

Pirmai partijai, su labai retom ir dar trumpesnėm išimtim, neatstovauja niekas. 

Antra partija turi platų pasirinkimo spektrą tarp jai už skatiką besiveržiančių atstovauti grupuočių skirtingais pavadinimais seime ir už jo ribų sėdinčių, įvairaus plauko apžvalgininkų, „jėgos atstovų“, laikraštininkų ir šiaip tarnautojų bei prievaizdų.

Apžvalgininkas šventai tiki - „Valstybės valdymo menas nėra liaudies menas.“ - tuo puikiai išduodamas kuriai partijai šis žmogus labai labai nori atstovauti. 

Toliau dar gražiau – suprask, kad įvedus „tiesioginę demokratiją“, dar žinomą liaudies valdžios pavadinimu, iškils pavojus grupės draugų veiklai ir gal neliks „nei tvarkos, nei teisingumo“ apžvalgininko atstovaujamai antrajai partijai. Neduok dieve dar teks atsakyti veikėjams už savo anti-visuomeninę veiklą, - čia tai jau tikrai „demokratijos“ šiems draugams pabaiga.

Apžvalgininkas, „ne kiškis ar voveraitė“, dar bando mėtyti pėdas cypaudamas, seną kaip pasaulis giesmelę, apie visų žmonių interesų harmoniją ir neigdamas skirtį tarp „žmonių“ ir „ne žmonių“, taip tą skirtį tarp dviejų partijų figos lapeliu mėgindamas pridengti.

Ir čia grįžtam prie „garso kąsnio“ į pavadinimą suspausto:
·         Grupė draugų R. Paksui du kartus (antrą sykį skaudžiau) jau parodė kas valstybę valdo, tad supraskit - šuns balsas į dangų neina ir jums niekad mūsų valdžios neatimt, nei vedant tiesioginę demokratiją, nei dar kartą R. Paksą renkant. Taip kad geriau lokit šunes kartu su savo R. Paksu patvoriuose, o valstybę ir toliau grupei draugų tvarkyt palikit.

Tačiau apžvalgininkas neturėtų pamiršti mūsų labai garbaus svečio, labai didžio ir labai seno, Lietuvos nepriklausomybės draugo, jeigu ne vieno iš autorių, perspėjimo, kad „visos valdžios struktūros paremtos pavaldinių paklusnumu valdovo (-ų) įsakymams. Jei pavaldiniai nepaklūsta, valdovai neturi valdžios.“

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą